Trump: "Başkanlığım sırasında milyarlarca dolar kaybettim"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ABD eski Başkanı Donald Trump, başkanlığı sırasında milyarlarca dolar kaybettiğini, ancak bunun olmasını beklediğini söyledi.

Newsweek dergisine göre Trump, MyPillow şirketi CEO’su ve komplo teorisyeni Mike Lindell’e verdiği röportajda, Beyaz Saray’dayken büyük bir mali kayıp yaşadığını dile getirdi.

Trump ve Lindell, 2020 başkanlık seçimleri hakkında uzun uzun konuştu ve çeşitli seçim komplo teorilerini ele aldı.

Lindell, Trump’ı ‘halkı destekleyen’ birkaç politikacıdan biri olarak nitelendirirken, diğerlerinin kendi gündemlerine göre kararlar aldığını söyledi.

Buna cevaben Trump, kendisi büyük mali kayıplar yaşarken, bazı önde gelen Demokratların para kazanmak için bazı kararlar aldığını söyledi.

Eski Başkan, “Nancy Pelosi ve Barack Obama’nın kazandığı paralara bakın. Bu insanlar pozisyonlarından para kazandılar. Ben ise çok para kaybetmeyi bekliyordum, milyarlarca dolar kaybettim” dedi.

Ancak Trump, başkanlık yaptığı dört yılda milyarlarca doları nasıl kaybettiğini açıklamadı.

Kaynak: Washington/Şarku’l Avsat

Fotoğraf: EPA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.