'Putin kalp krizi geçirdi' iddiası!

Rus kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Putin'in kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındığı iddia edildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova'daki özel dairesinde kalp krizi geçirdiğine yönelik iddialar sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Eski bir Kremlin görevlisi tarafından yönetildiği öne sürülen 'General SVR' adlı bir Telegram kanalı, Putin'in korumalar tarafından yatak odasının zemininde "yerde yatarken" bulunduğunu bildirdi. Bazı kaynaklar Putin'in öldüğünü öne sürerken, bazıları yoğun bakımda olduğunu iddia etti.

YERDE YATARKEN BULDULAR

Türktime aktardığı habere göre Telegram kanalında paylaşılan gönderide şu ifadeler yer aldı:

"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in güvenlik görevlileri, başkanın yatak odasından gürültü ve düşme sesleri geldiğini duydu. İki güvenlik görevlisi hemen başkanın yatak odasına girdi ve Putin'in yatağın yanında yerde yattığını ve içinde yiyecek ve içeceklerin bulunduğu devrilmiş bir masa gördü."

İddiaya göre Putin kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alındı.

General SVR adlı kanal, halka açık etkinlikler ve yurt dışı ziyaretleri için Putin'in dublörlerinin kullanıldığını sık sık iddia ediyor.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Anahtar Kelimeler:
PutinKalp KriziPutin Hasta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.