İmamoğlu: "Bireylerin değil toplumun çıkarlarını koruyan bir Yönetimiz"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Meydanı ve sahilinde yaşanan su baskınlarını sona erdirecek, “Bülbüldere Yağmur Suyu Tüneli”nin son delme işlemini gerçekleştiren TBM cihazının yeryüzüne çıkarılması nedeniyle düzenlenen törende konuştu.

Beş ay gibi kısa bir sürede tamamlanan delme işlemi nedeniyle İSKİ’yi kutlayan İmamoğlu, “Alt yapıdan üst yapıya ya da şehrin tüm yeşil alanlarını ve de en önemli konusu olan depremi önceleyen bir anlayışla süreci yönetmeye devam ediyoruz. Bu anlamda, İSKİ de bizim gurur duyduğumuz; önceliğini iyi planlamış, yatırımlarını ona göre yapan, kıymetli kurumlarımızın başında geliyor” dedi.

Yönetim anlayışlarının temelini, katılımcılık ve şeffaflık kavramlarının oluşturduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Ne yapılmak istendiğini halkıyla paylaşan, bütçesini anlatan, bireysel ya da bir grubun ya da bir ferdin, bir ailenin çıkarı üzerinden değil; bu şehirde yaşayan bütün ailelerin çıkarlarını korumakla yükümlü olduğunu hisseden, tümüyle halka ait olan her kuruşun hesabının verilmesiyle alakalı yükümlülüğü olduğunu bilen bir yönetim anlayışıyla İBB’yi, o büyük çatıyı yönetiyoruz; yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursaTest
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.