CHP Bursa İl Örgütü: "Bu düzeni yaratanlar, sürmesine göz yumanlar ve hatta savunanlar aynı kişilerdir!.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP Bursa İl Örgütü, Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan tehdit ve saldırıları telin etmek ve karşı durmak amacıyla bir basın açıklaması yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aralıklarla karşı karşıya bırakıldığı saldırıların sorumlusunun, hiç şüphesiz ki, bu mafya babalarına bu şekilde konuşma imkanı veren düzen olduğu, ülkeyi gerginlikten gerginliğe sürükleyenlerin Cumhur İttifakı liderleri, İçişleri Bakanı ve kısacası iktidar olduğu vurgulanan açıklama şöyle devam ediyor:

"Bu düzeni yaratanlar, sürmesine göz yumanlar ve hatta savunanlar aynı kişilerdir!..

Biz bu saldırılarla ilk kez karşılaşmıyoruz. Meclis koridorundaki yumruklu saldırıdan, Ankara Çubuk'ta cenaze törenindeki linç provokasyonuna, Artvin'deki konvoyda suikast girişiminden, sosyal medyada sabah-akşam gördüklerimize kadar birçok örneği yaşandı.

Bugüne dek yılmadık, bugünden sonra da yılmayacağız.
Bilinmelidir ki; CHP iktidarında, bu ülkede hakim kılınmaya çalışılan bu mafya-çete düzenine son vereceğiz.

CHP'nin iktidara yürüyüş kurultayının sonuç bildirgesini oluşturan "2. Yüzyıla Çağrı" beyannamesinin 2.3 maddesinde net bir şekilde ve aynen ifade edildiği gibi; toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.

Hiçbir şey yapanın yanına kâr kalmaz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın!

"CHP Bursa İl Örgütü.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.