Bursaspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursaspor Kulübü  Olağan Divan Kurulu toplantısı Bitci Timsah Park Stadyumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya yönetim kurulu adına Başkan Hayrettin Gülgüler, İdari Asbaşkan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akgün, Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağır, Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı Mustafa Ermiş, Taraftar ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Furkan Durmaz katıldı. 

Kulüp üyeliğinde 50 yılını dolduran bir üyeye şükran plaketi, Divan Kurulu üyeliğine hak kazanan 31 üyeye de beratları törenle verildi.

Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder yaptığı konuşmada, "Profesyonel futbolcular tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek onlarında Bursaspor ile ilgili fikirlerini ve önerilerini masaya yatırdık. Zaman zaman yaptığımız basın açıklamaları ile de taraftarlarımıza ve camiaya bu kritik dönemde birlik, beraberlik çağrısı yaparak tüm Bursa’nın el ele vermesini  istedik. Bursaspor Vakıf başkanımızın düzenlediği yemeğe katıldım. Bir kez daha içim umutla doldu. Sayın Vakıf başkanımda toplantı ile ilgili görüşlerini açıklarsa sevinirim. Bursaspor çocuk kulübü hakkında projeyi ilk başlatan Üniversiteli Bursasporlular Derneği adına Ömer Keskin’e teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmayı vakıf ile beraber önümüzdeki günlerde detaylı olarak Bursaspor camiası ile paylaşırlar. Bugün Özlüce tesislerinde Teknik direktörümüz Tamer Tuna ve Sportif direktörümüz Deniz Kolgu’yu ziyaret ettik. Yeni bir sayfa açarak Bursaspor’un hak ettiği yere gelmesi için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini ve desteğimizin her zaman olacağını ilettik. Bugün günün anlamlı bir organizasyonu vardı. Sportif direktörümüz Deniz Kolgu, Özlüce’deki 3 sahaya eski unutulmaz kaptanlarımızın ismini verdirdi. Mesut, Ersel ve Biyediç’in unutulmadıklarını bir kez daha gösterdi. Aileleri ile birlikte bu mutluluğu paylaştık. Göreve geldiğimizde duyurmuştuk, kurullar oluşturacağız diye…
Hukuk Kurulumuz; Sabri Ersavaş, Gökhan Tuzlacıoğlu, Öztürk Yazıcı
Mali Kurulumuz; Şerif Arı, Mümin Pekçan, İlyas Maden, Servet Kuru
Spor Kurulumuz; İsmail Ertekin. Beyhan Çalışkan, Yalçın Gündüz
Kendilerine teşekkür ediyorum, bizleri Bursaspor'u yalnız bırakmadıkları için…
Yeni Divan üyelerime hayırlı olsun diyorum, 50 yılını dolduran Zekeriya Öztürk abimi kutluyorum. Tüzük gereğince 6 aylık dönemlerle ilgili denetim raporunu sunacak olan Erhan Öztürk, Onur Dağlı ve Rabia Nur Afşar’a bu çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bursaspor başkanıma ve yönetimine şeffaf bir denetim raporu hazırlattıkları için ayrıyeten teşekkürlerimi sunuyorum. Detaylı açıklamaları Erhan Öztürk ve arkasından Başkan yardımcım Levent Batur yapacaktır. Divan Kurulumuzun daha etkin ve daha faydalı kararlar alabilmesi işlevini  yerine getirebilmesi için üyelerimizin toplantılarımıza  ilgi göstererek katılmaları sizlerin sayesinde olacaktır. Son yıllarda alınan başarısız  sonuçlar ve  şeffaf olmayan  yönetimler yüzünden Bursaspor Kulübüne olan ilgi, alaka ve güvenin tekrar sağlanabilmesi siz değerli ve akil üyelerimizin katılımları ile  sağlanacağı görüşündeyim. Bu arada toplantımıza katılarak ilgi gösteren  Bursaspor Kulübü Eski Başkanlarıma ve Yönetici Arkadaşlarıma teşekkür ederim. Türkiye’nin 5. Şampiyonu kulübümüzün eski başarılı günlerine döneceği konusundaki  kararlılığımız camianın birlik beraberliğiyle el ele vererek sağlanacaktır. Özlenen büyük ümitlerle beklenen Süper Lige çıkma kararlılığımızı da hiçbir zaman yitirmeyeceğimizi tekrar ederek katılımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım…" ifadelerini kullandı. 

 bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.