Boyner Zafer Plaza'daki mağazasını kapattı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Zafer Plaza'daki mağazasını tahliye eden Boyner firması, Bursa satış faaliyetlerini şehirdeki diğer mağazalarında sürdürecek.

Bu konu da bir  bülten yayınlayan firma yetkilileri müşterilerine duyuruda bulundular. 

Boyner'in açıklamaları şöyle;

"Zafer Plaza’da önce YKM ardından da Boyner mağazamızla 22 yıl boyunca Bursalı müşterilerimize hizmet verdik. Zafer Plaza’ya ait olan ancak uzun yıllar kiracısı olduğumuz için Boyner binası olarak anılan mağazamızı, bulunduğu bölümün Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında 14 Şubat 2022 itibarıyla kapattık ve binayı tamamen boşalttık.

Bunca yıllık iş birliğimiz için Zafer Plaza Yönetimi’ne ve sevgili Bursalı müşterilerimize teşekkür ediyoruz.

Bundan sonraki dönemde, Bursa Suryapı, Korupark ve İnegöl AVM’lerde bulunan mağazalarımızla Bursalılarla buluşmaya devam edeceğiz.

Dün yaşanan çökme nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, 14 Şubat 2022 tarihine kadar kiracısı olduğumuz binadaki yıkım süreciyle hiçbir bağlantımızın bulunmadığını siz değerli basın mensupları ve kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla,

Boyner Büyük Mağazacılık.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.