TÜRKİYE TEK YÜREK!

Yaşanan depremlerden sonra Türk Milleti tek yürek oldu ve afetzede kardeşlerinin yarasını sarmak için adeta bir sivil-asker seferberliği oluşturdu.

Devlet Millet el ele arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra, vatandaşlar ve iş dünyasıyla binlerce STK'lar  maddi olarak depremzedelere destek olmaya başladılar.

Bu arada depremzedelere maddi yardımda bulunmak üzere bir araya gelerek ortak yayın yapan TRT 1, TV8, Kanal D, ATV, Star TV, Show TV, Kanal 7 ve Fox TV, canlı yayın iş adamlarının ve kurumların bağışlarını kabul ve ilan ettiler.

Ünlü sanatçıların ve medya mensuplarının sunumunu yaptıkları proğramda, çok sayıda iş veren ve şirket sahibi bağış için adeta bir yarış içine girdiler.  

Bu canlı yayında geceyarısına kadar toplanan bağışlar:

bursaarena.com.tr

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.