Hakkari'den acı haber; P. Tğm. Halis Keskin, görev esnasında geçirdiği kaza sonucu Şehit oldu!..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Hakkari’nin Derecik ilçesinde Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralan Piyade Teğmen Halis Keskin’in şehit oldu.

Aziz Şehidimiz, Canımız, Kardeşimiz,Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu,Kahraman Türk Subayı,Şehit Piyade Teğmen Halis KESKİN’E:En derin üzüntülerimizle Yüce Allah'tan rahmet diler, Türkiye Cumhuriyeti Yurttaşları olarak;Saygıdeğer Şehit Ailemize en içten sabır dileklerimizle birlikte taziyelerimizi arz ederiz.Yüce, Büyük ve Asil Türk Milleti’mizin Başı Sağ Olsun.“...Ruhunla Şehidimiz...”

Milli Savunma Bakanlı'nın konuya ilişkin açıklamasında; 

“02 Temmuz 2022 tarihinde, Derecik/Hakkâri bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Halis Keskin, Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” şeklinde taziyede bulunuldu.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.