Erdoğan’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Katılığı ortak TV yayınında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağılık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 TV’nin ortak yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi paylaşan Erdoğan, şunları söyledi;

*Gayet iyiyim. Zaten o günden sonra ben yine meydanlarda önemli programlar yaptım. Bunların da en önemlisi final diyebileceğimiz Ankara oldu. Bu programdan sonra ara vermedik.

*Bir Manisa programı oldu, gayet iyi, diri bir programdı. Ara vermeden devam ettik çünkü oralar bizim bir yerde enerji kaynağımız oluyor.

*Bu arada televizyon programı yapamadık. Bu akşam aradan sonra ilk programımızı aynı koltukta tekrar yapıyoruz.

YURT DIŞI OY KULLANIMI

*3 milyon 300 bin yurtdışı seçmen statüsüne sahip vatandaşımız var. Yurtdışında 4 bin 469 sandık kurulacak. Bu işlem yurtdışı temsilciklerinde 9 Mayıs’ta son bulacak.

*Gümrük kapılarında ise Mayıs’ta son bulacak. Vatandaşlarımın oy kullanma haklarını süratle giderecek ve vatandaşlarımız oylarını kullanabilecekler.

*Yurt dışında sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs’ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum.

*Oy kullanma süreci sıkıntısız devam ediyor. Türkiye’de oy ve sandık güvenliği noktasında ne yapılıyorsa yurt dışındaki seçimlerde de aynısını yapıyoruz.

SANDIK GÜVENLİĞİ

*Türkiye’de sandık güvenliği için ne yapılıyorsa yurtdışında da yapılıyor. Her gün oylar çuvallara koyularak mühürleniyor ve büyük elçiliklere gönderilerek 6 ayrı kilitli bir odaya koyuluyor. Bu kilidin anahtarları temsilcilerde bulunuyor.

*Biri olmadan kapı kesinlikle açılamıyor. Muhalefet ise işi garantiye almak için ‘sandık güvenliği diyor. Sizin de temsilcileriniz var, eşeği sağlam kazığa bağlayın da bunları demeyin.

“DEAŞ’IN SÖZDE LİDERİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ”

*Milli İstihbarat Teşkilatımız DEAŞ’ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi kod adlı şahsı uzun süredir takip ediyordu. Bu şahıs MİT’in dün Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.

FATİH ÖZMEN VE EREN ÖZMEN AÇIKLAMASI

*Tutturmuşlar Amerika’da Fatih diye biriyle görüşmüşler. Onunla ben 14-15 sene önce görüştüm. ABD’ye gittiğimde gelmişti, görüşmüştük. Dedim ki Türkiye’de yatırım mı yapmak istiyorsun, buyur kapımız açık. Her türlü desteği vermeye hazırız.

*O günden bugüne o adam ortada yok. Yapacaksan gel yap. Şimdi o tür ifadeleri kullanan bir kişinin ağzıyla Bay Bay Kemal diyor ki ‘Ben uçak fabrikasını kuracak adamı da buldum.’

*Senin o bulduğun adamla ben görüşeli oldu 15 sene. Ortada herhangi bir şey yok. Ama şu anda Türkiye’de bir BAYKAR var. Kaldı ki bizim kendi TUSAŞ’ımız var.

*Hepsi şu anda cayır cayır çalışıyor. O da zaten bunları gördüğü için böyle bir rekabete giremeyeceğini anladığından böyle bir şeye adım atmadı. Bizim HAVELSAN’ınımız var. Biz artık uçaklarımızı yaptığımız gibi bütün mühimmatımızı da üretiyoruz.

*Tabi bu adamı kendisi mi buldu, yoksa diyet borcu olarak başkaları mı dayattı, o da ayrı konu. Bundan bir şey olmaz, bir yere de gidilmez.

YENİ İŞÇİ ALIMI

*TTK’ya ait maden ocaklarında 2 bin yeni işçi yaz aylarında işe başlamış olacak. Kardemir’e önümüzdeki aylarda 600 yeni işçi alacağımızın müjdesini veriyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.