Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir vakıf kuruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir vakıf kuruldu. Vakıf, Erdoğan'ın adıyla ünvanlandı: Recep Tayyip Erdoğan Vakfı

Vakıfın kurucuları arasında  Erdoğan'ın çocukları Bilal, Esra ve Sümeyye ile Vedat Demiröz, Tevfik Göksu, Hüseyin Aydın, Ahmet Özel ve Nuri Aksu da yer aldılar. 

Vakfın amaçları içinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsi eşyalarıyla, görevi sırasında kendisine hediye edilen eşyaların sergileneceği bir "Recep Tayyip Erdoğan Müzesi" ile toplumun eğitim ve kültür seviyesinin yükseltilmesi amacıyla "Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi"nin kurulması gösterildi.

Bunun yanısıra bilimsel, kültürel, sanatsal programlar düzenleyeceği de açıklanan Vakfın kuruluşu Resmi Gazzete'de yayınlanarak tescillendi.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.