Azerbaycanlı Gençlerimizden İftar Sofrası ve Nevruz Kutlama Etkinliği

KİAMP- Bünyesindeki Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneği, İstanbul'da Ramazan ve Nevruz ayına ilişkin olarak Türkiye'de yaşayan Azerbaycan ve Türk Dünyası gençlerine yönelik iftar ve bayram sofrası düzenledi.

İftar sofrası ve Nevruz bayramı etkinliğinin açılışını Derneği Başkanı ve KİAMP- T.C Genel Koordinatörü Dr. Elvin Abdurahmanlı yaptı.

Başkan Abdurahmanlı, Türk dünyasının Ramazan ve Nevruz bayramı vesilesiyle Türkiye'de eğitim gören Azerbaycan ve Türk dünyası gençlerini tebrik ederek, eğitim çalışmalarında başarılar diledi. Türkün bayramı olan Nevruz'un Türk dünyası için önemini vurguladı. Bu yıl Karabağ'da bu iki bayramın kutlama sevincini Azerbaycan halkına kazandıran büyük zaferin sahibi, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e ve ayrıca Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov'a, Derneklerine verdiği destekten dolayı şükranlarını dile getirdi.

Etkinliğe Dernek yöneticilerinden Ekonomi Uzmanı Malahat Memmedli, Dr. Caner Karakuş, Asam Vakfı heyetinden Çağrı Batuhan, Merhaba Derneği başkanı Recep Altıngöller ve bürokratlar katılım sağladılar. Etkinliğin sonunda dernekte aktif faaliyet gösteren gençlere, medya mensuplarına ve yardımcı kuruluş üyelerine teşekkür sertifikaları takdim edildi. Düzenlenen programda Türkiye Cumhuriyeti'nin düşünce kuruluşu başkanları, bürokratlar, vakıf başkanları ve çeşitli derneklerin yöneticileri de katılım sağladılar.

Programın sonunda Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneği resmi heyetiyle protokol görüşmesi de gerçekleştirildi.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.