Altılı masa liderlerinden toplantı sonrası açıklamalar

Türkiye, Millet İttifakı'nın adayını konuşacağı toplantıya kitlendi. Dün gerçekleştirilen toplantı sonunda liderler sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Altılı masa, Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi.

Toplantının önemli gündemlerinde biri ittifakın ortak Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesiydi.

Toplantı sonunda Millet İttifakı üyesi partilerin genel başkanları sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den henüz bir açıklama gelmezken beş siyasi parti liderinin açıklamaları şöyle;

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: "'Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener.' Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ederim."

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu: "Ortak bir anlayışla mutabakata vardığımız değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum."

DEVA Partisi lideri Ali Babacan: "Ülkemiz için hayırlı olsun. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu: "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak anlayışa ulaştık. Bu süreci ilk günden bugüne büyük bir gayretle yürüten başta ev sahibimiz Sn. Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal: "Aziz Memleketimizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı, 'devlet' olma bilinci ve kazanmak inancı ile ortak bir iradeye sahibiz."

Halk tv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.