30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

30 Ağustos Zaferi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır. Besbellidir ki yeni Türk devletinin, genç Türk Cumhuriyeti'nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı...” Mustafa Kemal Atatürk bu sözlerle anlatmıştı Büyük Taarruz’u..

26 Ağustos'ta başlayıp 5 gün boyunca devam ederek 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan "Başkomutanlık Meydan Savaşı"yla, 7 düvele karşı verilen vatan ve bağımsızlık mücadelemiz sonuca ulaşmış;  Türk Milleti zafere ve bağımsızlığına kavuşmuştur.

Türk Milleti'ni yeniden özgürlük ve saygınlığına kavuşturan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyoruz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN!..

BURSA ARENA E'GAZETE

Genelkurmay arşivlerinden Atatürk ve Büyük Taarruz fotoğrafları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Asker DEMİRHAN 9 ay önce

Bayramımızı kutluyor, bu güzel yazınız için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyor, selâm ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Semra Mert 9 ay önce

Sonsuza kadar, daima Ulu Önderimizin izinde yaşamak ,bayramlarımızı yaşatmak temennisi ile değerleri Arena ailesinin ve milletimizin 30 agustos zafer bayramını kutlarim.Şehitlerimizin , Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun.Ne Mutlu Türküm diyene!

Avatar
Ahmet Şahin 9 ay önce

Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Avatar
Samiye 9 ay önce

30 Ağustos Türklerin kölelikten sıyrılıp, şahsiyetine kavuştukları gündür. Zafer günüdür kutlu olsun.

Avatar
Mehmet Özdemir 9 ay önce

Çok güzel bir yazı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Bu vatansever insanlar sayesinde bizler bu kadim toprakları yurt edindik. Bayramınız kutlu olsun.