Türkiye-Slovakya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Macaristan karşısında kritik bir galibiyet alan A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. ve son maçında Slovakya ile karşılaşacak. Potanın Perileri, kazanması halinde grup 2.'si olarak çeyrek final için eleme maçı oynama şansı yakalayacak. Karşılaşma öncesi 'Türkiye-Slovakya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' sorularının yanıtları da merak konusu. 

A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. ve son maçında Slovakya ile karşılaşacak. D Grubu’ndaki ilk maçında son şampiyon Sırbistan’a 71-63 yenilen Potanın Perileri, grupta 2. ve 3. sırada yer alma adına oynanan kritik maçta Macaristan'ı 69-68 mağlup etti, ilk galibiyetini aldı. Ay-Yıldızlılar son maçta Slovakya'yı yendikleri takdirde grup 2.'si olarak çeyrek final için eleme maçı oynama şansı yakalayacak.

Türkiye-Slovakya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Stozice Arena'da oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak Türkiye-Slovakya maçı TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Türkiye-Slovakya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

İki takımın son buluşması FIBA 2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda gerçekleşti. 24 Haziran 2017 tarihinde Prag’da oynanan müsabakayı millilerimiz 72-56’lık skorla kazandı.

Bugüne kadar 14 kez rakip oldular

Fanatik'te yer alan habere göre, Türkiye ile Slovakya bugüne kadar 14 kez rakip oldu. Söz konusu mücadelelerde Ay-Yıldızlılar 8 kez parkeden galip ayrıldı. Slovakya ise 6 galibiyet aldı. İki ülkeson olarak 24 Haziran 2017 tarihinde Prag’da oynanan FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda karşılaştı ve Milliler 72-56’lık skorla kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.