Arda Güler hakkında flaş iddia: Fenerbahçe'ye dönüyor!

Sezon başında sarı-lacivertlilerden ayrılarak Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Fenerbahçe'ye döneceği öne sürüldü.

Ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, sezon başında kadrosunu önemli ölçüde yenilemişti.

Dzeko, Tadic, Fred, Szymanski ve Cengiz Ünder gibi birçok yıldızı takıma kazandıran sarı-lacivertliler, çok sayıda oyuncusuyla da yollarını ayırmıştı.

Kanarya'da ayrılığı en çok konuşulan isimse Arda Güler oldu. Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran genç yıldız, Real Madrid'e transfer oldu.

Sarı-lacivertliler, Arda transferi için İspanyol deviyle 20 milyon Euro bonservis bedeli + 10 milyon Euro bonus + sonraki satıştan %20 pay karşılığında anlaşma sağladı.

18 yaşındaki yıldız, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. İspanyol devindeki kariyerine talihsiz bir başlangıç yapan Arda Güler, yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kaldı. Geçtiğimiz ay başında formasına kavuşan genç oyuncu, şu ana kadar sadece 3 maçta süre aldı. Geçtiğimiz günlerde maç arasında ısınmaya giden ancak oyuna alınmayan Arda Güler, ısınmadan dönerken formasını atıp sahadan ayrılmıştı. Bu kare İspanya'da gündem olurken Arda Güler hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Güler'in Fenerbahçe'ye geri döneceği öne sürüldü. Ali Koç'un Arda Güler bir takıma kiralık olarak gidecekse bu takımın Fenerbahçe olması yönünde baskı uygulayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaların ardından Fenerbahçe cephesinden ve Arda Güler'den konuyla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 3 maça çıktı.

Milli yıldız, gol ve asist katkısı üretemedi.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.