Arda Güler: "5 milyon euro'ya ayrılmam"

Fenerbahçe'de taraftarlar, takımın genç yıldızı Arda Güler'i kaybetme endişesini yaşıyor. Genç oyuncunun 1500 dakika barajını aşamayarak 5 milyon Euro'ya serbest kalma ihtimali canları sıkıyor. Konuya ilişkin son yaşanan gelişme ise duruma yönelik işaretler barındıracak cinsten...

DEV EKİPLERİN GÖZDESİ KONUMUNDA

Arda Güler, bu sezon son haftalara kadar fazla şans bulamamasına rağmen transferin gözdesi konumunda. İngiltere'den Manchester City, Arsenal ve Newcastle'ın yanı sıra İspanya'dan Barcelona, Almanya'dan Dortmund ve Leipzig, İtalya'dan şampiyon Napoli, Hollanda'dan ise Ajax'ın yaz transfer döneminde 18 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'nin kapısını çalması muhtemel. Luis Campos'un da PSG'deki görevine devam etmesi halinde Arda için hamle yapması bekleniyor.

SporX

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.