Mustafa Sandal'dan gençlere tavsiyeler

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vodafone FreeZone tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması vesilesiyle sanatçı Mustafa Sandal yarı finalistlerle canlı yayında bir araya geldi.

Mustafa Sandal’ın kendi Instagram hesabı üzerinden Chaby Han ile birlikte düzenlediği canlı yayına yarı finalistler tek tek bağlanarak performanslarını sergiledi ve Mustafa Sandal’dan koçluk aldı. 70 bin görüntülenmeye ulaşan yayın esnasında freezonestudyo.com adresi üzerinden izleyiciler oylarını kullandı. Halk oylaması 29 Mayıs’a kadar devam edecek.

Yarı finalistlere tavsiyelerde bulunan Mustafa Sandal, Gençlerimizin müzikle ilgili büyük bir coşkusu var. Kendini ifade etmekten çekinmeyen bir nesil var. Bu yeteneklerin ortaya çıkması için FreeZone gibi doğru platformlarda kendilerini ifade edebiliyor olmaları lazım. Vodafone FreeZone’a bizi bu yetenekli gençlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. FreeZone, yetenekleri ortaya çıkarma konusunda çok başarılı. Yarı finale kalan yarışmacılara baktığımızda bunu görüyoruz. Şimdiden tüm yarı finalistleri tebrik ediyorum” dedi.

Chaby Han ise “Yarışmacı arkadaşların hepsi çok başarılı. Seslerini Mustafa Sandal’a dinletmek onlar için büyük bir şans. Muazzam bir deneyim olacak bence hepsi için. Heyecanla bekliyorum ben de” diye konuştu.

Canlı yayına katılan yarı finalistlerden Alara Cihan, Alicia Keys’in “Girl on Fire”; Berkan Ökten, mor ve ötesi’nin “Ayıp Olmaz mı?”; Dilşah Satıroğlu, Kadebostany’nin “Castle in the Snow”; Gülşah Kömür, Sezen Aksu’nun “Masum Değiliz”; İrem Özcivan, Levent Yüksel’in “Bu Gece Son”; Muhammetcan Otu, Labrinth’in “Let It Be”; Müge Köymen, Işın Karaca’nın “Uyanış”; Yağmur Elisa, Ayna’nın “Ölünce Sevemezsem Seni”, Mustafa Örs, Aşkın Nur Yengi’nin “Karanfil” isimli şarkılarını, Furkan Uluoğlu ise kendi şarkısı “Kim Kimdir”i seslendirdi.

Büyük final Haziran’da

18 Haziran’da Mustafa Sandal’ın da katılımıyla yapılacak büyük final, Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Türkiye’nin yeni genç sesi bir kez daha halk oylamasıyla seçilecek. Yarışmanın birincisi, single ve klip çıkarma, ayrıca kendi YouTube kanalını açmak için gerekli danışmanlığı alma şansına sahip olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.