Oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti

Bir süredir hastanede tedavi gören oyuncu Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Usta oyuncunun vefatını, meslektaşı Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Dermancıoğlu, paylaşımında, "Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık civanımı kaybettik. Civan huzur içinde dolaş bebeğim belki yine bir yerde, bir zaman karşı karşıya geliriz. Çok yeni bir haber. Sevdiklerine, sevenlerine buradan duyurmak istedim" ifadelerine yer verdi.

Kumru Tibet Aydın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Canım abimi az önce kaybettik. Güle güle kıymetlim…" ifadelerini kullandı. 

Civan Canova, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Size vereceğim haber güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum" ifadelerini kullanarak akciğerinde belirsiz bir kitle tespit edildiğini açıklamıştı. 

Canova'nın kolunda hissettiği ağrı için gittiği hastanede, akciğerinde kitle tespit edilmiş, oyuncu 15 gündür hastanede yattığını ve birkaç gün daha orada kalacağını duyurmuştu. 

Meslektaşları ve sevenleri, Twitter'dan üzüntülerini dile getirdi.

BBC

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.