LEYLA SABAH yazdı: "Şikayeti Resimle İyileştirelim.."

Konumuza ayırtına varmamız gereken bir soru ile başlayalım. Şikayet etmek, kişinin gerçekten rahatsız olduğu duruma ait midir yoksa bu bir beslenme şekli midir?

Şikayet etmek bir beslenme şekline dönüşmüş ise, o kişi enerjisini içsel olarak üretemeyip geçici olarak başkalarından çalar. Dinleyen kişi gücünün neden azaldığını anlamayıncaya kadar, dinlemeyi iyi bir insan olmanın gereği olarak düşünebilir! Kişinin enerji dilencisi olup olmadığını anlamak için o kişinin yıllardır dile getirdiği aynı şikayetini dinlemeyelim, bakalım arkadaşlığımız sürecek mi? Bu arada o anda, o günde olan olumsuzluğu dinlemeyelim, demek istemiyorum. Gerçekten çözüm için mi derdini anlatmaktadır buna dikkat edelim. Birbirimize öğreteceğimiz, yenileyeceğimiz konumuz yoksa konuşmamıza da gerek yoktur!

Devamı için tıklayınız..

Anahtar Kelimeler:
Leyla Sabah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.