Donör bulundu ve Yaşar Okuyan hayata döndü.
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, acil durumdaki karaciğer rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış idi.
 
Vatan Partisi tarafından muhtelif gazetelere verilen ilanlarda;  “Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Okuyan için acil donör aranıyor.  Yaşar Okuyan için acil bir donöre (verici) ihtiyaç duyulmaktadır. İhtiyacımız olan karaciğerin tümü değil bir parçasının naklidir.  Donör (verici) için hiçbir tehlike yoktur. Karaciğer çok kısa bir süre sonra kendisini yenilemektedir. Ancak verdiği parça Sayın Yaşar Okuyan’ın hayatını kurtaracaktır..” Şeklinde çağrıda bulunulmuştu.

Nihayet genç bir Endüstri Mühendisi olan Ahmet Şahin duyarlılık gösterdi ve hastaneye başvurdu.. Ve Okuyan'ın hayatını kurtardı..

Hastane yöneticileri tarafından, Yaşar Okuyan başarılı bir organ nakli operasyonu sonucunda yeni karaciğerine kavuştuğu ve şu anda sağlığının iyi olduğu açıklanmıştır.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.