Bursalı İş İnsanları Erol Evcil ve Hüseyin Kayapalı tahliye edildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘suçtan kaynaklanan mal varlıklarını akladıkları’ suçlamasıyla tutuklu bulunan Erol Evcil ile Hüseyin Kayapalı’nın yargılanması için yapılan son duruşmada, Evcil ve Kayapalı’nın tahliyesine karar verildi.

Mahkeme Heyeti, Bursalı iş insanları Erol Evcil ile Hüseyin Kayapalı’ya daha önce verilen 10 yıl 10'ar ay hapis ve 1 milyon 250 bin lira para cezalarının, geçen süre nazara alınarak infazın durdurulmasına hükmetti.

Ayrıca  'Suç işlemek amacıyla örgüt üyesi olmak' suçundan sanıklar Engin Ercu, Fırat Ardıç, Sibel Kayapalı (Varkoş) hakkındaki 1 yıl 8 ay hapis cezası ve 'suç işlemek amacıyla örgütün üyesi olmak' suçundan sanıklar Ali Efe, Aylan Tandoğan, Hüseyin Efe, İsmail Öztürk, Mustafa Kayapalı, Mustafa Özdalgıç hakkında verilen 10 ay hapis cezaların infazının durdurulmasına da karar verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.