ALİ BEKTAN yazdı: "İngiltere'den 3. Dünya Savaşı Açıklaması"

İngiltere’de Genelkurmay Başkanının durup dururken savaş açıklaması yapması şaşkınlıkla karşılandı. Rusya’dan gelecek bir tehditin varlığını ileri süren bu adam, asker sayısının artmasını istiyor. Bu açıklamalar bize, 2022 Temmuz ayında Rusya-Ukrayna Savaşı sürerken, İngiltere’nin Ukrayna’ya silah vermesi üzerine, Moskova’daki Basın Sözcüsü İngiltere’yi işaret ederek, Ülkesinin elindeki silahlarla Atlantik Sularına gömmekle tehdit etmesini hatırlattı.

Açıklamayı okuduktan sonra neden 3. Dünya Savaşı konusunda Rusya’yı hedef gösterdiği anlaşılmıyor. Putin, Rusya’ya bir nükleer saldırı olmadığı sürece bizde nükleer kullanmayacağız demişti. Ortalığı karıştırmak isteyen İngiliz General’e cevap Başbakanlıktan geldi ve zorunlu askerliğin olmayacağı açıklandı.  

Yazının devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
Ali Bektan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.