ALİ BEKTAN yazdı: "Epstein Davası ve Sinagog Baskını"

ABD'de pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein davasına ilişkin iddialar gündemi sarsmaya devam ediyor. Kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara, siyasetçilerden Mossad'a uzanan ifşalar yer alıyor. Peki, Epstein olayı nedir?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Epstein'in dava dosyaları, olaylara ilişkin detayları ortaya koyuyor.

Dava gündeme gelince New York Polisi de bir sinagog’u bastı ve içeride bebek arabaları, bebek mama sandalyeleri, kanlı yataklar buldu. Bu iki olayın temelini ise "şeytana tapanlar"ın ayinleri oluşturmaktır.

Yazının devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
Ali Bektan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.