ALİ BEKTAN yazdı: "Çin'den Yeni Biyolojik Silah.."

Biyolojik silahların yasaklanmasını isteyen ABD Başkanı Nixon, Birleşmiş Milletler’den 1973 yılında bir yasak kararı çıkarttı. Bu yasağa göre imza atan devletler 50 yıl içersinde biyolojik silahları yok edeceklerdi. Çin ise son yıllarda bu yasaktn önce çalılşmalara başladı. 2019 yılında ise Wuuhan’daki üsden sızan veya sızdırılan Corona Virüsü dünyaya yayıldı. 702 Milyon kişiye bulaştı. 673 milyon’dan fazla insan iyileşti. 7 Milyon civarında insan öldü. Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti ve Çin yeni bir biyolojik silah yapma peşine düştü.

Çinli bilim insanlarının 'GX-P2V' adı verilen mutant bir COVID-19 türü üzerinde yaptığı çalışma, bilim dünyasını ayağa kaldırdı. Araştırmanın sonucunda enfekte olan farelerin 8 gün gibi kısa bir süre içinde öldüğü, ölmeden önce korkunç belirtiler gösterdiği açıklanırken, bilim insanları böyle bir çalışmanın çok kötü sonuçlardoğurabileceğini belirterek 'Bu çılgınlık çok geç olmadan durdurulmalı' dedi.

Yazının devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
Ali Bektan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.