Türk Ordusu'ndan Irak'ın kuzeyinde PKK'ya operasyon!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bölücü terör örgütü PKK'nın Irak’ın kuzeyindeki sözde Avaşin eyalet sorumlularından birini daha etkisiz hale getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Türk ordusu, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde saldırı hazırlığındaki bir grup teröristi, İnsanız Hava Araçları (İHA) ile tespit etti.

TÜRK ORDUSUNDAN BAŞARILI OPERASYON

Türk askerinin bölgeye yönelik başlattığı hava desteki operasyonda, tespit edilen bir grup terörist etkisiz hale getirildi. Yapılan incelemelerde etkisiz hale getirilen teröristler arasında “Devrim Garzan” kod adlı PKK’nın sözde Avaşin eyalet yönetimi üyesi B.O. isimli teröristin de olduğu öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, geçen hafta da terör örgütü PKK'nın Zap bölgesindeki muhaberesinden sorumlu olan "Serzan Mava” kod adlı teröristi saklandığı mağarada etkisiz hale getirmişti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.