Sabah namazında tüm camilerde Şehitler için dua edildi

Vatan müdafaasında şehadete erişen Mehmetçikler için bugün sabah namazında Türkiye’deki tüm camilerde dua edildi.

Türkiye'nin terör örgütlerine yönelik operasyonları sürerken, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 Türk askeri şehit oldu. Mehmetçikler için bugün sabah namazında Türkiye’deki tüm camilerde dua edildi.

TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN CAMİLERDE ŞEHİT ASKERLER İÇİN DUA EDİLDİ 

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 23 Aralık 2023 tarihi gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sabah namazı buluşmalarında vatan müdafaasında şehadete kavuşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için ülke genelindeki bütün camilerde dua edileceğini bildirdi.

"AZİZ MİLLETİMİZİ DUAYA KATILMAYA DAVET EDİYORUM"

Erbaş yaptığı açıklamada, "24 Aralık 2023 Pazar günü sabah namazı buluşmalarında vatan müdafaasında şehadete kavuşan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için bütün camilerimizde dua edeceğiz inşallah. Aziz milletimizi duaya katılmaya davet ediyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet, makamları ali olsun" ifadelerini kullandı.

24 SAATTE 12 TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLDU

Türkiye Cumhuriyeti, bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki hain saldırısında şehit olan askerlerini sonsuzluğa uğurluyor. Milli Savunma Bakanlığı, 22 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği açıklama ile 6 Türk askerinin şehit olduğunu belirtmişti. Bakanlık, 23 Aralık'ta ise Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 Mehmetçiğin daha şehit olduğunu açıkladı. Böylece bölgede toplam şehit sayısı 12'ye yükseldi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.