MHP Muhaliflerinden SİNAN OGAN'a saldırı !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

MHP muhaliflerinden SİNAN OGAN bugün İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi konferans salonunda katılımcılarına bir konferans verdiği esnada dinleyiciler arasında bulunan adı henüz meçhul bir şahıs kürsüye saldırdı.. Bu olayın peşinden salonda kargaşa başladı. Saldırgan güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek tutuklandı.

Saldırıdan önceki dakikalarda OGAN; "..EVET oyu kullanılması halinde yeni gelecek sistemde iki partinin Meclis’in dışına itileceği ve bu sistemin önünü de MHP’nin açtığı" nı söylerken dinleyici gibi salona girmiş olan bir kişinin "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" diye bağırarak kürsüye saldırarak devirdiği ve Ogan'ın üzerine yöneldiği esnada güvenlik görevlilerinin devre girdikleri, neticesinde saldırganı etkisiz hale getirdikleri öğrenildi. 

MHP'nin mevcut yönetimine muhalefet yapan ve referandum için "HAYIR" kampanyası başlatan Sinan OGAN'ın bu saldırıda herhangi bir darp veya yara almadığı anlaşıldı. Olaydan sora konuşmasını sürdürem OGAN; "Bu genç arkadaşımızı kandırıp buraya gönderen aslında partimize zarar veriyor” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.