Kızılay kurbanda vekalet hedefine ulaştı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geleneksel hale gelen ve “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganı ile düzenlenen Türk Kızılay Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’nda vatandaşların yoğun ilgisi sonucu belirlenen hedefe ulaşıldı. Kurban Bayramı’na 2 gün kala hedefine ulaşan Kızılay, yurt içi ve yurt dışı kurban vekalet alımlarını durdurdu

Kurban’da Kızılay Modeli ile yurt içinde kestiği kurbanlıkların etlerini kıyma ve kuşbaşı konserve haline getiren, ülke genelindeki ihtiyaç sahiplerine yıl boyu dağıtan Kızılay’ın kampanyasına bu yılda ilgi yoğun oldu. Kampanyanın duyurulduğu ilk günden beri vekaletlerini vererek ihtiyaç sahiplerine Kızılay aracılığıyla ulaşmak isteyen vatandaşlar yurt içi hedefinin Kurban Bayramı’na 5 gün kala ulaşılmasını sağlamışlardı.

Yurt içi haricinde 39 ülkede daha kurban kesimi ve dağıtımı yapacak olan Kızılay, Orta Asya’dan Afrika’ya, Balkanlar’dan Orta Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyadaki ihtiyaç sahipleriyle kurbanını paylaşmak isteyenlerin de yoğun ilgisi sonucunda hedefine ulaşarak vekalet almayı durdurdu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.