İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yeni atamalar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde geniş çaplı yeni atamalar yapıldı.

İldeki 13 il emniyet müdür yardımcısı, 22 ilçe ve 22 şube müdürü ile 9 şube ve 12 ilçe emniyet müdür yardımcısının görev yerleri değiştirildi. 

Yapılan bu geniş restorasyonda;

Terörle Mücadele Şube Müdürü Kayhan Ay, Terör, Tanık Koruma ve Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Terör Şubeden Sorumlu Kadir Alçıkaya, Narkotik, Organize, Mali, Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Foto Film Şube Müdürü Koray Şensoy, Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına ve Deniz Limanı Şube Müdürü Serdar Çelebi Avcılar ve Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Sunay Balıklıkaya Sultangazi ve Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına getirilirken, Organize, Mali, Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir ise birim amiri emrine alındı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne Nadir Konak, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne Gökhan Nazlım, Personel Şube Müdürlüğüne Gökhan Bambal atandı.  

Yine Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğüne Niyazi İnci, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ercan Çamırcı, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hüseyin Güleç, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ömer Kumlu, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne Alparslan Atasoy ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Mehmet Karaca atandı.

Bu yenilenmelerin diğer il teşkilatlarında da devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.