Euronews'in Twitter Anket Sonuçları: 16 Haziran akşamı hangi aday daha başarılıydı?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul'da 23 Haziran günü yenilenecek büyükşehir belediye başkanlığı seçimine bir hafta kala, canlı televizyon programında karşı karşıya gelen adayların performansı dün en fazla konuşulan konular arasındaydı. Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Binali Yıldırım mı yoksa Millet İttifakı'nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) adayı Ekrem İmamoğlu mu? Hangi taraf daha başarılıydı?

Euronews Türkçe bu soruya Twitter anketinde yanıt aradı. Ortak yayının bitiminden itibaren 24 saat katılıma açık kalan ankette toplam 129 bin 511 kullanıcı oy kullandı. İşte büyük ilgi toplayan anketin kesin sonuçları:

  • Binali Yıldırım - 41 %
  • Ekrem İmamoğlu - 45 %
  • İki taraf da - 2 %
  • Hiçbiri - 12 %

euronews Türkçe✔@euronews_tr

Sizce Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geldiği canlı yayında hangi taraf daha başarılıydı?

➡️ https://bit.ly/31CdRla 

4,338

1:37 AM - Jun 17, 2019

Twitter Ads info and privacy

129,511 votes•Final results

6,775 people are talking about this

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım, 17 yıl aranın ardından televizyonda yapılan ilk seçim münazarasında 16 Haziran akşamı ortak yayına katılmıştı. Adaylar, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen ortak yayında kendilerine yöneltilen sorulara üçer dakikalık sürelerde cevap vermişti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.