Bakan Koca'dan Mardin'deki kazayla ilgili açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin'de meydana gelen kaza sonucu ölü ve yaralı sayısını açıkladı.

Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen trafik kazasına yardıma giden vatandaşlara, freni patlayan bir TIR'ın çarpması sonucu ölü ve yaralıların olduğu belirtilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, feci kazada 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 8'i ağır 29 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Konuyla ilgili Bakan Koca, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İkinci bir trafik kazası haberiyle daha sarsıldık. Mardin’in Derik ilçesi üç yol mevkiinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 8’i ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Yaralıların tedavisi için tüm imkânlar seferber edildi. Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Milletçe üzgünüz."

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.