Kahramanmaraş'ta sabaha karşı 7.7’de oldu. 4 Fay hattının kırığının olduğu noktada başlayan deprem 10 şehrimizi sarstı. Deprem şaşkınlığı devam ederken, 9 saat sonra 13.24’te bu sefer 7.6 şiddetinde ikinci deprem ile Gaziantep vuruldu. Sonuçta 10 şehirde hasarlar daha fazla oldu. Binalar yıkıldı. Çok fazla insanımız öldü. Enkaz altında kaldı. Olayın ilginç tarafı birinci deprem de 1406 KM’lik fay kırıldı. İkinci depremde ise kalan 40 KM’lik fay kırıldı. Bu depremler ancak HAARP Silahı ile olabilir. Birçok deprem uzmanı ne diyor? Bunlar anormal depremler.

Peki Kahramanmaraş ve Gaziantep’in ne gibi özellikleri var?

Bu iki ilimiz de Kurtuluş Savaşı sırasında Milli Mücadele’yi başlatarak Fransızları kentlerinden kovdular. TBMM de bu iki şehrimize "Kahraman" ve "Gazi" unvanlarını veriyor. Maraş’a İstiklal Madalyası 1925’te verilirken, Kahraman unvanı Cumhuriyetin 50’ci yılında  07 Şubat 1973'de verildi. Gaziantep’e ise “Gazi” Unvanı 7 Şubat 1921’de TBMM tarafından verildi. Bu iki tarihe baktığımızda depremin suni olarak yapıldığını biraz anlamamız gerekiyor.

Bölgedeki fay hatlarında 510 yıldır deprem olmadığı için büyük bir enerjinin biriktiği biliniyordu. Jeoloji konularında uzman olanlar bunu yıllarca açıkladılar. Sonuç bir sinyale bakıyordu. Bunu bir benzin deposuna kibrit çakarak yakmak olarak düşünebilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’cü yılına ulaşması Batı’yı rahatsız ediyor. 1999 Yılında HAARP ile yapılan ilk denemede Gölcük Depremi oldu. Türkiye büyük bir felaket ile karşılaştı. Bu Doğu Depremi ise 10 Gölcük gücündedir. Amaç Türkiye’nin zayıflatılmak istenmesidir.

27 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul’a yapılan yağmur- dolu-fırtına ile saldırı oldu. 2 yıl sonra 26 Eylül 2019 tarihinde İstanbul'da Silivri Depremi oldu. Pasif Fay Hattı olan yerdeki bu sarsıntı İstanbul’u salladı.

2020’de Elazığ’da deprem oldu. 9 Yıl önce ise 2011’de de Van Depremi oldu. 30 Ekim 2020 ise İzmir Depremi...

323 Yıl sonra İzmir’de ölümlü deprem yaşandı. 15.000 Bina oturulmaz hale geldi.

2021 Yazında ise Antalya-Manavgat Bölgesinde Orman Yangınları çıkarken, Karadeniz Kentleri Sinop-Kastamonu ve Bartın’da Rize’de seller ortaya çıktı. Bu sellerin çok büyük ve anormal olması aklımıza İklim Silahı HAARP’ ı getiriyor.

23 Kasım 2022 gecesi ise Düzce Gölyaka‘da pasif bir fay hattında deprem oldu. Şiddeti 5.9 veya 6 olan bu deprem öncesinde gökyüzünde ışıklar görüldü. Saat gece 4.08’di. Deprem Zonguldak’ın Alaplı İlçesine bağlı Çamlıbel Köyü muhtarı Mithat Kandıracı’nın güvenlik kamerasına yansıdı. Gölyaka ile Alaplı arası 70 Km’dir. Işık hüzmeleri bunun HAARP saldırısı olacağının bizce en büyük kanıtıdır.

Jeoloji ve Yer Bilim Uzmanlarına sorumuz şudur; “Pasif Fay Hatları deprem üretir mi? Üretmez mi? “Araştırılacak konu budur. Böyle bir çalışma yapan ismi ben duymadım.

O yüzden Türkiye’ye açıkça savaş ilan edilmiş değil ama doğal afetleri tetikleyerek siz istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Bir gazeteci olarak ülkemin medyasının bu konuda bir grup dışında gündeme getirmemesini anlamıyorum. 2000’li yıllarda Rusya’da ortaya çıkan Orman Yangınları şaibeli bulununca Rus Medyası konuyu gündeme getirdi. Rus Genel Kurmay’ın üst düzey isimleri ise yaptıkları açıklamalarda Rusya’ya HAARP Saldırısının yapıldığını açıkladılar.

ABD’Lİ SAVUNMA BAKANI 1997’DE HAARP’I AÇIKLIYOR

ABD Savunma Bakanı William Cohen, 28 Nisan 1997 tarihinde, Georgia Üniversitesi’nde “Terörizm, Kitle İmha Silahları, Kitlesel İmha ve ABD Stratejisi” üzerine yaptığı konuşmada şöyle söylemiştir: “Bazılarının, elektromanyetik dalgalar yolu ile iklimleri değiştirme, depremler yaratabilme, volkanları harekete geçirebilme yeteneğine sahip silahlar geliştirdiğini biliyoruz”.

6 Şubat 2020 tarihindeki Maraş Depreminde de HAARP kullanıldı mı? Evet diyorum. Bölgeden gelen görüntüler bize bunun normal değil anormal deprem olduğunu gösteriyorsa, bu konuyu araştırmadan yalanlamaya kalkanların ABD’yi aklama peşinde olduklarını söyleyebiliriz. Amaç ülkemizi zayıflatmaktır ve bu da Gizli Doğal Felaketlerle yapılmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.