Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’cü yılına depremlerle başladık.

2012 yılında TVEM Kanalında “21 Yüzyıl Şifreleri” programına başladım. Konulardan bir tanesi Tesla’nın Haarp Silahı diğeri de Chemtrails (Havadan İnsanları İlaçlama) oldu. O zamandan beri yaptığım programlarda bu konuyu anlattım. Çıktığım kanallarda da bu iklim silahının tehlikelerinden bahsederken, Türkiye’ye karşı da kullanıldığını da söylüyorum.

6 Şubat 2023 gece Kahramanmaraş, merkez üssü Pazarcık ilçesi olan deprem ile sarsılırken, arka arkaya gelen artçılar ve daha sonra yeniden 7.4 ile yeniden bir deprem olurken, bunların incelenmesi gerekiyor. Bir profesör sabah saatlerinde yaptığı açıklamada artçı depremlerin düşük düzeyde olması gerektiğini söylerken, 6.6 şiddetinin fazla olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem 10 kenti vurmuştu!

Kurtarma çalışmalarının sürdüğü sırada bir deprem daha meydana geldi. AFAD, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetinde yeni bir deprem olduğunu açıkladı.

Deprem Diyarbakır, Şanlıurfa, Ankara, Adana ve Malatya'da da hissedildi. AFAD, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 13.24'te meydana gelen depremin 7.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin 7.5 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

GEMİ GELDİ DEPREM OLDU

ABD savaş gemisi USS Nitze İstanbul'a gelerek, Dolmabahçe açıklarında demirledi. Savaş gemisi USS Nitze saat 08.00 sıralarında İstanbul Boğazı'na Sarayburnu açıklarından girdi. Mürettebat İstanbul'u izledi. Gemiye, Büyük bir ABD bayrağı çekilirken, küçük bir Türk Bayrağı‘nın çekildiği de görüldü.

ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake ve ABD Başkonsolosu Julie A. Eadeh gemiye sabah saatlerinde ziyarette bulundu. Büyükelçi Flake ve Başkonsolos Eadeh'i, gemi komutanı Yarbay Katie Jacobson ve gemide bulunan subaylar karşıladı. Geminin İtalya'dan, Türkiye'ye NATO ittifakının güçlendirilmesi etkinlikleri kapsamında olağan ziyarette bulunmak amacıyla hareket ettiği, Marmara Bölgesinde iki-üç gün kalarak ayrılacağı öğrenildi.

ABD Büyükelçisi Jeffry L.Flake ve USS Nitze'nin komutanı Yarbay Katie Jacobson güvertede kısa bir açıklamada bulundu.

ABD Büyükelçisi Flake, "Türkiye ile dostluğumuz var. Türkiye ve ABD iyi birer müttefik. Başkonsolosumuz Julie A.Eadeh ile burada olmaktan memnunuz. Burası muhteşem bir şehir ve denizcilerimiz de bunu görüyor. Burada yaklaşık 350 mürettebat ve harika bir gemi var" ifadelerini kullandı. Flake'in ardından konuşan geminin komutanı Yarbay Katie Jacobson ise "Öncelikle burada olmak bir onur. Türkiye, değeri çok yüksek bir müttefikimiz ve dostumuz" dedi.

Doğu ve Güneydoğu’yu vuran depremin şiddetinin yanı sıra geminin İstanbul’u ziyareti sırasında bunların yaşanması tesadüf mü acaba? Şiddetleri 7.7 ve 7.6 olan bu depremler hem bize hem de devletimize büyük bir zarar verdi. Can kaybı gittikçe artarken, sorulması gereken soru şudur:

“Genelde deprem olur. Arkasından artçı sarsıntılar gelir. Fay hattı kırılır. Enerji boşalır. Bu bölgede ise deprem oldu. 7.7 ve bunu öğle saatlerinde 7.6 ikinci deprem izledi. Artçılar 6.6 şiddetinde. Bunun anormal bir depremler zinciri olduğunu görebiliyoruz”.

Tesla’nın Haarp Silahı yaptığı zaman 100 yıl öncedir. New York’taki Manhattan Adası’nda laboratuvar’ı vardır. Bir gün ada da deprem başlar her yer sarsılıyordur. Bunun kaynağı bilinmezken Polisler Tesla’nın laboratuvarını tespit ederler. İçeri girince bir büyük makinenin başında bulunan Tesla makineyi durdurmaya çalışırken, başaramaz en sonunda eline aldığı bir çekiçle vurarak makineyi devre dışı bırakınca deprem durur.

Tesla 1943 yılı Ocak ayında ölür. Tüm çalışmaları ABD Devleti tarafından toplanır. 2. Dünya Savaşı’ndan sonra soğuk savaş döneminde tehlikeli silahlar üretmek isteyen ABD ordusu, 1958 yılında Alaska’da Gakona Üssünde Haarp Silahının yapımına başladı. Proje 1995’de bitti. Bizde 99 Gölcük depreminde kullanıldı.

Biz bu konuları 2000’den itibaren konuşurken, ABD’deki bilim adamları 1980’lerde karşı çıkmaya başlamışlardı.

O, telsizi buldu ve arkadaşı Markoni'ye verdi. O da patentini aldı. 800'den fazla buluşu var; 1897'de cep telefonu, 1907’de ise Android Cep Telefonu pantentini aldı. Havadan Elektrik Akımının bulan Tesla’nın iklim silahı daha sonra geliştirildi. O yüzden, kabul etmeyenlere ve görmeyenlere tavsiyem, en azından internette onun hakkındaki bilgileri okusalar fikir sahibi olurlar. Bu tavsiyem herkesedir…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.