ŞAMPİYONLAR FLORYA'DA BÜYÜK TEZAHÜRATLA KARŞILANDI

BURSA ARENA / Haber Merkezi

21. şampiyonluğun ardından Galatasaray, İzmir'den İstanbul'a dönerken Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarla buluştu. Önce kapıda ardından Jupp Derwall antrenman sahasında takımı bekleyen taraftar şampiyonları tezahüratlarla karşıladı.

Florya ritüeli haline gelen taraftar selamlamasının ardından tesisler boşaltılırken Teknik Direktörümüz Fatih Terim, kaptanımız Selçuk İnan, oyuncularımızdan Sinan Gümüş, Yasin Öztekin ile Ozan Kabak, Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak Galatasaray Televizyonu’ndan İbrahim Demir’e açıklamalarda bulundu.

FATİH TERİM: "BÜTÜN GALATASARAYLILAR MUTLU OLSUN"
“Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Hak edilmiş bir şampiyonluk olarak tarihe geçecek. Emeklerimizin karşılığını aldık. Camiamızın da ihtiyacı vardı. Allah’a şükür ipi göğüsledik. Güzel bir şampiyonluk oldu. Herkes son ana kadar umudunu korudu. Rakiplerimize de saygı duyuyoruz ama kazanan biz olduk. Başta oyuncularım olmak üzere eski-yeni tüm yöneticilerimize, profesyonellere teşekkür ediyorum. Teknik ekibim müthiş yardım etti. Analiz, fizik departmanımız canla başla çalıştı. Florya’daki bütün çalışanlar, Galatasaray Televizyonu çalışanlarımız dahil hep birlikte çalıştık ve mutlu sona ulaştık. İnşallah şampiyonluklarımız devam eder. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız. Bu şampiyonluk da 19.05 tarihinde geldi. Rahmetli Metin Oktay’ın memleketinden şampiyon olarak geldik. Onu da yad edelim. Her aldığımız başarı muhakkak önemli bir tarihe denk geliyor. Bugün de böyle bir özelliği var bence. Bütün Galatasaraylılar mutlu olsun.”

ABDURRAHİM ALBAYRAK: "MUHTEŞEM BİR COŞKU"
“Bugün burada muhteşem bir coşku var. Hepsine helal olsun. Taraftarımız bu mutluluğu doyasıya kutlasın. Çok güzel bir şampiyonluk.”

SELÇUK İNAN: "ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ"
Bu insanlar her şeyin en güzelini hak ediyor. Çok mutlu ve gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Camiamız için çok önemli bir şampiyonluk. Herkes bunu doya doya yaşasın. Bu gurur onların hakkı.”

SİNAN GÜMÜŞ: "KUPAYI EN ÇOK BİZ HAK ETTİK"
“Buraya gelen bütün taraftarlara teşekkür ederim. Yarın daha da güzel olacak. Stattaki ikinci kutlamam olacak. Yarını heyecanla bekliyorum. Sezon içinde zor günler geçirdik ama güzel günler de gördük. Kupayı en çok biz hak ettik. Allah’ıma şükürler olsun.”

YASİN ÖZTEKİN: "ŞAMPİYONLUKLAR HER ZAMAN GÜZELDİR"
“Galatasaray’da 6. kupam. Yeni kupalar geldiğinde daha da mutlu oluyoruz. Hocalarımızı, takım arkadaşlarımı, yönetimi, taraftarları tebrik ediyorum. Taraftarlarımız olmasa buralara gelemezdik. Bütün taraftarlarımıza armağan olsun. İnşallah yarın da güzel bir gün olur. Şampiyonluklar her zaman güzeldir.”

OZAN KABAK: "GURURLU VE MUTLUYUM"
“Çok gururlu ve mutluyum. İnşallah daha nice şampiyonluklar göreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.