Nilüfer’in yıldızları sezona galibiyetle başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Yıldız Kızlar 2018-2019 Altyapı Ligleri B Grubu’nda mücadele eden Nilüfer Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı ilk maçında rakibi Bursa DSİ Nilüferspor’u 3-0 yenerek, sezona 3 puanla başladı.

Bursa Yıldız Kızlar 2018-2019 Altyapı Ligleri B Grubu’nda mücadele eden Nilüfer Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı, Bursa DSİ Nilüferspor ile Çekirge Spor Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmaya Nilüfer Belediyesporlu yıldız kızlar etkili başladı. Teknik molaya 12-7 önde giren Nilüfer’in sultanları, Kaptan Çağlanur ve Deniz’in etkili oyunu ile seti 25-9 gibi açık bir farkla kazandı. İkinci sete her iki ekip de dengeli bir oyunla başladı. Bursa DSİ Nilüferspor ilk dakikalarda etkili olsa da, Nilüfer Belediyespor teknik molaya 12-10 önde girmeyi başardı. Teknik molanın ardından rakibine üstünlüğünü kabul ettiren mavi yeşil beyazlılar bu seti de 25-14 kazandı. Üçüncü sette de ilk dakikalardan itibaren file önünde ağırlığını koyan Nilüfer Belediyespor, Ceren’in art arda bulduğu servis sayılarıyla teknik molaya 12-3 gibi açık bir farkla girdi. Set boyunca üstün oyununu sürdüren Nilüfer’in yıldızları seti 25-12 kazanarak, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı sezona 3 puanla başlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.