Bursaspor Divan Kurulu Olağan Seçimli Toplantısı 26 Haziran'da yapılacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursaspor Kulübünün yaptığı açıklamaya göre; Bursaspor Divan Kurulu Olağan Seçimli Toplantısı 26 Haziran Salı günü saat 19.00’da Büyükşehir Belediye Stadı Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Divan Kurulu seçiminde, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu asıl ve yedek üyeleriyle, Türkiye Futbol Federasyonu asıl ve yedek delegeleri oy kullanamayacaklar.

Ayrıca bir takvim yılı (2017) içerisinde gerçekleşen hiçbir  toplantıya katılmayanlarla birlikte aidat borcu nedeniyle üyeliği askıda bulunanlar ve askı süresi tamamlanmayanların da tüzük gereği Seçimli Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda oy kullanma ve aday olma hakları bulunmamakta. Söz konusu üyelerin seçme ve seçilme hakları, Divan Başkanlık Kurulu seçiminden sonra iade olunacak.

Tüzüğün 38.1 maddesi gereği, kulübün resmi internet sitesinde yer alan Seçimli Divan Kurulu Toplantısı’yla ilgili ilandan itibaren7 gün içerisinde listeye itirazı olanlar, itirazlarını Seçme Siçil Kurulu’na başvurmak suretiyle yapabilecekler.

Divan Kurulu başkan adayları 23 Haziran 2018 Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında, bir başkan, bir yazman, üç üye olmak üzere beş asıl ve beş yedekten oluşan listelerini İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edecekler. Seçimde kullanılacak oy pusulalarını adaylar kendileri hazırlayacaklardır.

Gündem

1-Açılış

2-Seçimli Divan Genel Kurulu Başkanı ve iki üyenin belirlenmesi.

3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

4-Başkan Adaylarının Konuşmaları.

5-Seçimler.

6 -Kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.