Ümit Besen ve Pamela, Bursa'yı salladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonunda gerçekleşen ’57. Uluslararası Bursa Festivali’nde bu kez arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu Ümit Besen ile Türk rock ve elektronik müziğin önemli isimlerinden Pamela birlikte sahne aldı.

Beyçelik Gestamp katkılarıyla hazırlanan konser, Ümit Besen’in şarkılarıyla start aldı. Güçlü sesiyle dikkat çeken Besen, ‘Nikah Masası’, ‘Hangimiz Sevmedik’ gibi sevilen parçalardan oluşan özel repertuarıyla sevenlerine muhteşem bir potpori sundu. Hayranları, usta şarkıcıya seslendirdiği parçalarda büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Ümit Besen’in ardından sahne alan isim ise Pamela oldu. Tavırları, yorumu ve güzel sesiyle hayranlarının gönlünü fetheden ünlü sanatçı, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser, eşsiz müzik ziyafetine sahne olurken, sanatseverler söylediği şarkılarda güzel sanatçıyı yalnız bırakmadı. Konserin sonlarında ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi’ parçasıyla Pamela ve Ümit Besen ikilisi sahne aldı. Muhteşem düet, Bursalıların alkışlarıyla taçlandı.

57. Uluslararası Bursa Festivali Programı

02 Temmuz- Emel Sayın & Emre Altuğ

04 Temmuz- A Passage To Bollywood

7 - 12 Temmuz- 32. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması

17 Temmuz- Ayo

20 Temmuz- Teoman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.