Baran Sertkaya'nın ilk single'ı çıkıyor

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yaklaşık 6 bin 800’ü aşkın kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya’nın ilk single’ı “Hiç Kalma”, 4 Aralık itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında olacak.

25 Kasım 2019 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nın birincisi Baran Sertkaya, ilk single çalışması “Hiç Kalma” ile dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk online müzik yarışmasında yaklaşık 6 bin 800’ü aşkın kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya, yarışma boyunca Simge, Buray ve Tarık Sezer’den koçluk alma fırsatı yakaladı. 24 yaşındaki şarkıcı, yarışma sonrası yoğun bir prodüksiyon sürecine girerek “Hiç Kalma” isimli bir şarkı hazırladı. “Hiç Kalma”, 4 Aralık Çarşamba günü itibarıyla GNL etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Baran Sertkaya duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Benim için eşsiz bir deneyim oldu. Yarışmada Buray, Simge ve Tarık Sezer’le çalışmak büyük şanstı. Güzel bir single hazırladık. Çok saygı duyduğum müzisyenler şarkımıza destek oldu. Dinleyicilerimizin beğeneceğini umuyoruz. Heyecanlıyım. Vodafone FreeZone ailesine ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.