Antalya’da ‘YILDIRIM’ aşkı..

BURSA ARENA / Tuğrul Sarıtaş - Antalya

İlhami Yıldırım Antalyalı müzikseverleri mest edecek.

Müzik dünyasının genç ve başarılı ismi İlhami YILDIRIM, birbirinden güzel aşk şarkılarıyla Antalyalı müzikseverleri mest edecek. Sahne performansı ve güçlü sesiyle dikkat çeken İlhami Yıldırım, geçtiğimiz Antalya Lara’nın gözde mekanlarından Fox Bar Marina ile sezonluk anlaşma yaptığını belirterek memnuniyetini dile getirdi.

Müzik piyasasındaki yerini Hakan ALTUN'a ait olan "SON SÖZÜM" isimli eser ile ve İtalya’nın tescilli güzeli Alessandra MONNO ile çektiği kliple sağlamlaştıran genç sanatçı; haftasonları Antalyalı müzikseverlerle buluşacak.

Genç sanatçı “Vuslat Hayalleri" isimli kendisine ait olan eserin adını koyduğu albümünde de son viraja girdi. İlhami Yıldırım’ın yeni albümü Ati Müzik etiketi ile Mayıs ayında raflardaki yerini alacak. Genç sanatçı bu yeni albümünden de hayli umutlu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.