21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finali

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen, fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finali için geri sayım başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde, toplam 557 lisenin sahne aldığı yarışmada, 14 şehirden 35 ekip, dev jürinin karşısında sahneye çıkacak.

28 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak büyük finalde, Bursa'dan Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi Lara Fabian’dan I Guess Loved You, Özel Bursa Sınav Koleji Anadolu ve Fen Lisesi ise White Buffalo’dan House of th Rising Sun şarkısıyla yarışacak.

Büyük Finalin Jüri Üyeleri Belli Oldu

Yarışmanın kurucusu ve yapımcısı Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun jüri başkanlığını yapacağı, fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda; Kalben, Güliz Ayla, Ogün Sanlısoy, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük, Osman İşmen, Meltem Taşkıran, Figen Çakmak, Melis Sökmen ve Olcayto Ahmet Tuğsuz gibi ünlü müzisyen, besteci ve sanatçılar jüri koltuğunda oturacak.

Basın jüri üyeleri arasında ise; Yüksel Aytuğ, Yavuz Hakan Tok, Nazlı Mengi, Sinem Vural, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Suat Kavukluoğlu, Funda Karayel, Ceren ÇıplakDrillat, Meltem Fıratlı, İpek İzci, Oya Çınar, İpek Koşan ve Elif Aktuğ yer alacak.

DMC Genel Müdürü Samsun Demir, Sony Music Türkiye Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Pasaj Müzik Kurucusu Murat Doğan, Ossi Müzik Genel Müdürü Hakan Eren ve Yunanistan Planetworks Music’in sahibi Easy Coutiel gibi önemli müzik yapımcıları da jüri üyeleri arasında olacak.

Pop Efsanesi Ödülü Nükhet Duru’ya

Büyük sürprizlerin olacağı dev finalde, ‘’Pop Efsanesi Ödülü’’ Türk pop müziğinin en güçlü yorumcusu Nükhet Duru’ya verilecek. Nükhet Duru’nun bir şarkısını seslendireceği gecede, ‘’Yılın Genç Starı’’ ödülünü ise pop müziğin yükselen yıldızlarından Ece Seçkin alacak. Seçkin, aynı zamanda sevilen bir şarkısını da seslendirecek.

Sürprizlerin ve heyecanın bitmeyeceği finalde, alternatif müziğin sevilen isimlerinden, farklı yorumuyla büyük beğeni toplayan Kalben ve son dönemin en çok dinlenen isimlerinden Çağatay Akman, Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki ödül töreninde sahneye çıkacak.

Unutulmaz Sanatçı Barış Manço Anısına Ödül

Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük müzisyenlerden biri olan Barış Manço’nun anısına, bir gruba ‘’Barış Manço Özel Ödülü’’ verilecek. Ödülü, sanatçının eşi Lale Manço, oğulları Doğukan ve Batıkan Manço takdim edecek.

7 Milyon Kişi Yarışmayı Canlı Olarak Takip edecek

Organizasyon boyunca sahnelenecek tüm performanslar, final heyecanı ve ödül töreni fizy’den canlı olarak yayınlanacak. 7 Milyon izleyiciye ulaşması beklenen yarışmanın, Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki finaline gelemeyenler, yarışmayı gün boyu fizy’den online olarak takip edebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.