Gazeteci Yazar Hasan Karabulut'un ’Rüyalar ve Gerçek Hayat’ isimli eseri okuyucularla buluştu

Gazeteci yazar Hasan Karabulut tarafından kaleme alınan ’Rüyalar Ve Gerçek Hayat’ isimli kitabın ilk baskısı yapıldı ve okuyucularıyla buluştu.

Hasan Karabulut bu eseriyle ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Kitabımda, bir ülkede herkes için adaleti sağlayanları, rüyaları, buğdayla ulaşılmış başarıyı, bu başarıya ulaşan bir köleyi ve hapishane arkadaşlarını örnek verdim. Dünyanın neresinde olursak olalım, harekete geçildiğinde, sömürenlerin ve bozguncuların elinden insanlığın kurtarılabileceğini göreceksiniz. Yusuf`un ve zindan arkadaşlarının başarılarına şahit olacaksınız. Yaşananlardan ibret alınmalı ve ihtiyaç duyulduğunda “Adil bir Ülke, Yeni bir Dünya” kurmak için harekete geçilmeli. YUSUF başardı, BİZLER de başarabiliriz.." dedi.

Yazar Karabulut açıklamasını, “Yeni bir medeniyet kurmayı hapishane arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştiren Hazreti Yusuf Peygamber’in kardeşleriyle imtihanını, babasının kendisine olan büyük sevgisini, Züleyha’nın rüyasını ve Yusuf’a olan aşkını, bir ülkenin geleceğini nasıl değiştiğini bu kitabımda anlatmaya çalıştım. Kitabın ilk baskısını, bin adet olarak gerçekleştirdik. Ayrıca beş ayrı kitabım da yayına hazırlık aşamasındadır” şeklinde sürdürdü.

Bursa'nın tanınmış gazetecilerinden Hasan Karabulut, ERA Haber Ajansı'nın sahibi ve BURSA ARENA E'Gazete'nin de yazarlarındandır.

Esere aşağıdaki link'lerden ulaşabilirsiniz;

https://www.idefix.com/ruyalar-ve-gercek-hayat-p-1986003

https://www.nobelkitap.com/ruyalar-ve-gercek-hayat-646270.html

https://www.istanbulkitapcisi.com/ruyalar-ve-gercek-hayat

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.