Bursa 55. Keles Kocayayla Kültür Şöleni'ne ev sahipliği yapacak

Türk tarihinin sembol şehirlerden biri olan Bursa'nın Keles ilçesindeki Kocayayla mevkiinde 6. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği kapsamında, 23 Temmuz 2023 tarihinde "55. Keles Kocayayla Kültür Şenliği" etkinliği düzenlenecek.

Türk tarihinin sembol şehirlerden biri olan Bursa, 6. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliğine ev sahipliği yapacak. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Keles Belediyesi tarafından "6. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği" kapsamında 23 Temmuz 2023 tarihinde "55. Keles Kocayayla Kültür Şöleni" etkinliği düzenlenecek. 

ETKİNLİK BURSA'NIN KELES İLÇESİNDEKİ KOCAYAYLA MEVKİİNDE YAPILACAK

Etkinlik, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY), Türkiye Geleneksel Türk Sporları Federasyonu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Dünya Etnospor Konfederasyonu, Bursa Kültür Turizm Tanıtma Birliği, Bursa Büyükşehir Gençlik Kulübünün katkılarıyla Kocayayla'da saat 10.00 ile 21.00 arasında yapılacak. Programda yer verilen kültür şöleni katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. 

QHA

Osmanlı'nın savaş hazırlıklarını yaptığı Kocayayla turizme açılıyor -  Fotoğraflar - TRT Avaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.