Bir ülke daha Eurovision'dan çekildi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ülkelerin yarışmaya katılım maliyetlerinin yükselmesi nedeniyle Karadağ ve Kuzey Makedonya yarışmadan çekildiğini duyurmuştu. Bulgaristan'da, önümüzdeki yıl İngiltere’de yapılması beklenen Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çekildiğini açıkladı.

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ülkelerin yarışmaya katılım maliyetlerinin yükselmesi nedeniyle Karadağ ve Kuzey Makedonya yarışmadan çekildiğini duyurmuştu. Bulgaristan'da, önümüzdeki yıl İngiltere’de yapılması beklenen Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çekildiğini açıkladı.

KARADAĞ VE KUZEY MAKEDONYA DA  AÇIKLAMIŞTI

Avrupa Yayın Birliği (EBU) tarafından yarışmaya katılacak ülkelerin listesi açıklanırken, 37 ülkenin bulunduğu listede Bulgaristan'da yer almadı. Konuyla ilgili Bulgaristan'ın kamu yayın kuruluşu Bulgaristan Ulusal Televizyonu'ndan henüz bir açıklama gelmedi. Rusya’nın Ukrayna’ya olan işgalinin ardından Eurovision Şarkı Yarışması’ndan ihraç edilmesinin ardından ülkelerin yarışmaya katılım maliyetlerinin yükselmesi nedeniyle daha önce Karadağ ve Kuzey Makedonya yarışmaya katılmayacaklarını açıklamıştı.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.