Türkiye'nin haftalık Koronavirüs tablosu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’de 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren atılan normalleşme adımları sonrasında vaka sayılarına belirgin bir artış gözleniyor. Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 1429 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konuldu. Ülkede, toplam vaka sayısı 182 bin 727 oldu.

SAĞLIK BAKANI KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden, yaptığı paylaşımda, “Günlük yeni vaka sayımızda dün, bir önceki güne göre 125 azalma olmuştu. Bugün durum durağan. Yeni iyileşen hasta sayımız, şu an yeni vaka sayısından daha az. Tedbirlerle vaka sayısını ve riski azaltmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, son 24 saatte 19 hasta vefat etti ve 1261 kişi iyileşti. Türkiye’de, toplam koronavirüs test sayısı 2 milyon 773 bin 904 ve vefat sayısı 4 bin 861 olarak duyuruldu.

TÜRKİYE’NİN HAFTALIK KORONAVİRÜS TABLOSU

QHA Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.