"Detoks" İçimizdeki Temizlik Sistemleri

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Doğal Yaşam ve Sağlık Koçu Ümit Yurtkuran'ın bu haftaki konusu Detoks; yani içimizdeki temizlik sistemleri.. Yine ilginç bir inceleme ve yine bilmemiz gereken çok önemli bilgiler.

"Çeşitli kimyasal katkı maddeleri ile lezzetlendirilmiş fast food tarzı yapay gıdalarla beslendiğimizi sanarak; rafine edilmiş, işlenmiş, sayısız fabrikasyon yapay yiyeceklerle, sayısız kimyasallar tüketiyoruz. Genel olarak günlük hayatımızda; yoğun şekilde kanserojen kimyasallar içeren tuz ruhu, çamaşır suyu, deterjanlar gibi temizlik ve çok çeşitli kişisel bakım ürünleri kullanarak zehirleniyoruz." Şeklinde insan sağlığında önemli yer tutan ancak genelde dikkate almadığımız hayati etkenlere değinen Yurtkuran'ın, bu bilimsel inceleme yazısının birinci bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;  



LÜTFEN OKUYUN, YORUMLAYIN ve PAYLAŞIN ==>
.


http://www.bursaarena.com.tr/detoks-icimizdeki-temizlik-sistemleri-1-makale,1843.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın Aktaş 6 yıl önce

Ümit hoca kalemine toksik madde bulaşmasın ☺ problem biz gariban insanciklarda değil , bize yememiz için seçeneksiz sunulan gıda maddelerini satanlarda değil mi? Yediğimiz içtiğimiz gıdalar organik olsa kanserin nesamesi okunmaz. Ancak verdiğiniz bilgiler çok önemli ve değerli , ayrıca teşekkür ederim.

Avatar
Leyla 6 yıl önce

Teşekkürler hocam çok güzel bileğileriniz için. Şunları bilmek çok faydalı.