"Türkiye Güzellikleri" Fotoğraf Sergisi Moskova'da..

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tuğrul Sarıtaş - Antalya

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından hazırlanan “Türkiye Güzellikleri” sergisi 14 Mart’ta Rusya’nın başkenti Moskova’da açılıyor.

Derneğin son 5 yıldır, Yılın Basın Fotoğrafları yarışmasında ayrı bir kategori olarak ödüllendirdiği fotoğraflardan oluşan özel sergi, Moskova’da Yunus Emre Enstitüsü Sergi Salonunda izleyiciyle buluşacak. “2019 Türkiye – Rusya Karşılıklı Kültür ve Turizm Yılı” kapsamında hazırlanan 41 fotoğraflık sergi açılışında Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar ile Rus ve Türk turizmcilerin, iş dünyasından konukları ağırlayacak.

Türkiye’nin tanıtımına katkı koymak amacı ile uzun süredir farklı projelere imza attıklarını belirten TFMD Başkanı Rıza Özel, “Dernek olarak ‘Türkiye Güzellikleri’ başlığı altında ödüllendirdiğimiz fotoğraflar sayesinde ülkemizin dört bir yanından önemli bir arşive sahibiz. Her köşesi ayrı güzellikler barındıran Türkiye’yi uluslararası alanda da sergilerle farklı ülkelere taşıyoruz. Moskova’da açılan sergi bu yıl içerisinde Yunanistan ve Japonya’ya da gidecek” diye konuştu.

Fotoğraflar:

Kapak Foto: Türkiye Güzellikleri Birincisi: Cem Öksüz- Anadolu Ajansı

Üstteki 1 nolu foto: Selahattin Sönmez - Hürriyet

Üstteki 2 nolu foto: Özkan Bilgin - Anadolu Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.