KRT Televizyonunun genç yöneticisi ÇAĞLAR CİLARA Bursa'lılarla buluştu !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD) Bursa Şubesi 72. Etkinliğini başarıyla gerçekleştirdi.

Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen Yerel'den Genel'e Salon Faaliyetleri kapsamında söyleşi ve kitap imza etkinliğinin konuğu KRT televizyonun  genç haber müdürü, gazeteci-yazar Çağlar CİLARA oldu.

Kent kültürüne hizmet eden sanatçılara destekleriyle tanınmış kuruluşlardan Genç Dağıtım, Bursa Arena İnternet Gazetesi, BATTAM ve yine Haberin Olsun TV.  de bu etkinlikte BAYŞAD ile birlikte ve destek oldular.

Leyla Yiğit'in sunumuyla başlayan gecede öğrenci şairler Berfin Güler, Özlem Nur Özsoy ve yorumcu Resul Antil birer şiirle, söyleşi öncesi duygusal dünyanın kapılarını aradılar. Bayşad Bursa Temsilcisi şair ve yazar Ferit Bilge Gültekin’nin açılış konuşmasıyla devam eden proğramın söyleşi bölümünde "1 Dakika Bunlar Unutuldu Mu ?.." adlı Eserin sahibi ve üç bine yakın tv. Programını KRT Tv. de gerçekleştiren genç gazeteci yazar Çağlar CİLARA söyleşi masasında yerini aldı. 

TV Programlarında konuk ettiği siyasi aktörlerin sarsıcı söylevlerini kitap çalışmasıyla özetlediğini dile getiren Cilara;  siyasi bir geçiş süreci yaşayan ülkemizde, tarafsızlık ve objektif yaklaşım çizgisinde durduğunu, toplumsal sorunları bir gazeteci olarak yetkililere ve topluma doğru şekilde aktardığını anlatarak; ilk kitabının içeriği hakkında özet bilgilere de yer verdi. Yoğun ilgi gördü ve aşkış aldı.

Etkinliğe destek veren kuruluşların plaket takdimi sonrasında konuk Çağlar Cilara'nın "1 Dakika Bunlar Unutuldu Mu ?.." adlı kitabının imza törenine geçildi. 

Bu başarılı proğrama CHP İl yöneticileri İsmail Tekin ve Melisa Çolakoğlu,  İyİ Parti Bursa İl yönetim kurulu üyesi Hüsamettin Taşdemir, DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, Merkez Parti Bursa İl Başkanı Lokman Akbaş, BATTAM Başkanı Prof Dr Özkan Hüseyin, şair ve yazar Feride İlgün, Ardahan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Güven Gökten, Ulu Şehir Bursa Derneği Başkan yardımcısı Gülcan Şansı, Sanatçı Fatma Ataş gibi tanınmış isimlerin de katıldıkları görüldü.  

Böylece BAYŞAD Bursa Şube Temsilcisi Şair Ferit Bilge Gültekin, ünlü gazeteci yazar Çağlar CİLARA'yı Bursa'lı sanatseverler ve aydınlarla buluşturmuş ve başarılı bir etkinliğe daha imza atmış oldu. 

İşte bu güzel etkinlikten kareler;

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.