“Hayatımız Roman” filminin galası görkemli geçti

8 Mart’da vizyona girecek olan “Hayatımız Roman” isimli sinema filminin ilk gösterimi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Altın Adam medyanın yapımcılığını, usta isim Savaş Sancak’ın yönetmenliğini yaptığı ve Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu, Cem Belevi, Anıl İlter, Gözde Cığacı, Dilara Büyükbayraktar, Arzu Yanardağ, Sarp Bozkurt, Şebnem Özinal gibi önemli isimler oyuncu kadrosunda yer aldı.

Çanakkale Lapseki’de roman mahallesinde çekilen ve ROMANLARA ÖNYARGI BU FİLMLE YIKILACAK sloganıyla yola çıkılan sinema filmi bütün roman federasyonlarından tam destek gördü. Gala gecesinde roman federasyon başkanları ve üyeleri katılınca kokteyl alanı ve gösterim yapılan salon tamamen doldu. Gala gecesine tam kadro katılan film ekibi gösterim sonunda ayakta alkışlandı. Filmin yönetmeni Savaş sancak “Filmimiz 8 Mart kadınlar günü vizyona girmesi sebebiyle 8 Mart ve 10 Mart tarihleri arasında tüm kadınlara % 30 indirimli olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.