Bursa'nın "Melek Şair"i haftaya damgasını vurdu: "Bir Sonbahardı Gidişin"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Bursa Şubesi şairlerinden Melek Aslan Özkan, geçtiğimiz hafta sonu Edebiyat Dünyasına ilk eserini sundu.

"Bir Sonbahardı Gidişin" 

Bayşad Yayınevi tarafından yayınlanan şiir kitabı, Şair Melek Aslan Özkan'ın ilk kitabı olmakla birlikte, Bursa edebiyat çevrelerinde oldukça yoğun ilgi gördü.

Geçtiğimiz hafta sonu Tarihi Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen bir tanıtım proğramıyla Şair Melek Aslan Özkan hem kitabını tanıttı hem de imzaladı.

BAYŞAD ve ULUŞEHİR BURSA DERNEĞİ tarafından organize edilen bu müstesna gece proğramında, yoğun bir edebiyatçı grubu ve  iştirakçi katıldılar.

Bursa'nın genç sunucularından FURKAN AYDIN'ın oldukça samimi ve başarılı bir şekilde yönettiği proğramın akışı, ULUŞEHİR BURSA DERNEĞİ Başkanı Gülcan Şansı'nın açılış konuşmasıyla başladı, daha sonra gecenin ev sahibi Şair Melek Aslan Özkan, kitabını merhum babasının anısına yayınladığını anlatan duygulu bir konuşmadan sonra kitabına adını verdiği "Bir Sonbahardı Gidişin" adlı şiirini okudu.

BAYŞAD Bursa Şube Başkanı Şair Ferit Bilge Gültekin'in de yaptığı bir konuşma ve şiirinden itibaren, Bursa edebiyat çevrelerinin tanınmış şairlerinden Sebahattin Abi, Ergün Kahraman, Meral Kandemir Ordu, Gizem Aşuk, Resul Antil ve şairin kızı Beyza Özkan sırasıyla günün konusu kitaptan birer şiir seçerek okudular.

Proğrama yüksek kalitede bir fon müziği akışı sağlayan Gitarist Ahmet Selim Büyüksoy ve Saz Sanatçısı Cihat Kurt da sürekli alkış aldılar, takdir gördüler. Yine ULUŞEHİR BURSA Derneği yöneticilerinden olan sevilen Ses Sanatçısı Fatma Ataş da Neşet Ertaş'ın sevilen bir türküsüyle geceye ayrı bir renk kattı.

Kalabalık bir aile samimiyetinde süren proğramda Şair Melek Aslan Özkan, misafirlerine kitabını da  imzaladı.

Böylece BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) bir şairinin eserini daha Edebiyat Dünyamıza kazandırmış oldu.

Şair MELEK ASLAN ÖZKAN, BAYŞAD VE ULUŞEHİR BURSA DERNEĞİ'ni bu güzide ve başarılı etkinlik nedeniyle kutluyoruz.

İşte geceden bir kaç anı fotoğraf;

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A Şahiner 5 yıl önce

Şu Bursalılara bayılıyorum. Musiki, sanat, edebiyat hep onlarda. Helal olsun.

Avatar
Ferhan 5 yıl önce

Süper bir proğrammış, düzenleyenleri tebrik ederim. Şair hanıma da başarılar.

Avatar
A.D 5 yıl önce

Kutlarım