Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Bursa ile "hısım - akraba" oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Ailesi Bursa'ya dünür geldiler ve Gazetemiz köşe yazarlarından MHP eski Bursa İl Başkanı Necati Uğur Öztürk'ün kızı Bilge'ye oğulları Yusuf için talip oldular. Bu hayırlı niyet kısmet olup olumlu gerçekleşince de, iki gencin düğün hazırlıkları başlatıldı.

Geçtiğimiz Salı Akşamı Bursa Gönlüferah City Otel'de yapılan mütevazi bir kına gecesi ile geleneksel "kız evi düğünü" yapılmış oldu.

Özellikle MHP camiasından çok sayıda işadamı, hukukçu, doktor, gazeteci, akademisyen, esnaf ve bürokratın davetli olarak katıldığı bu nezih gecede; kız babası Necati Uğur Öztürk ve dünürü Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile 
Ailelerini kutlamak üzere Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emniyet Müdürü Selami Yıldız, AK Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala, İsmail Aydın, Zekeriya Birkan, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Bursa kamu ve yerel yönetim protokolü olarak yer aldılar.

Kaynak ve Öztürk Ailelerinin "damat evi düğünü" nü ise 09 Mayıs 2017 Salı günü Ankara'da Grand Ankara Otelinde yapılacak.  

BURSA ARENA Ailesi olarak Veysi Kaynak ve Necati Uğur Öztürk Ailelerini candan kutluyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet YILDIRIM 7 yıl önce

...::: Kıymetli gençlerimiz Bilge ve Yusuf'a bir ömür mutluluklar dilerken, ÖZTÜRK ve KAYNAK ailelerini de kutluyorum..